» Автошкола на Борщагівці
Реклама от Google
Лента новостей
Календарь публикаций
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
 
 
Популярные публикации
Бизиборды Образование - Бизиборды

Категория: ---


Автошкола на Борщагівці



Автошкола на Борщагівці Константа-ГС


Автошкола на Борщагівці "Константа-ГС" пропонує навчання водінню на автомобілях різних марок з АКПП та МКПП. Це особливо важливо для тих, хто хоче вибрати автомобіль з АКПП через його простоту та комфортність у місті з жвавим трафіком та багатьма перехрестями. У нашій автошколі є класи з комп’ютерами, на яких студенти проходять тести та відпрацьовують різні ситуації на віртуальних тренажерах, що є більш наочним методом викладання.


Наша автошкола має кілька переваг: можна складати іспит в МРЕВ на тому самому автомобілі, на якому проходили практику водіння; графік навчання можна вибирати з різних варіантів - ранкові, вечірні та вихідні дні; оплата за навчання може бути здійснюватись частинами; в автопарку є автомобілі з АКПП та МКПП різних марок; поруч з автошколою знаходяться станції метро "Святошино" та "Житомирська"; програма навчання включає не лише правила дорожнього руху та практику водіння, а й надання першої допомоги на дорозі.


Наша автошкола пропонує безліч переваг, які забезпечують високий рівень якості навчання водінню. Ознайомимося з найважливішими з них:




  1. Ми дозволяємо складати іспит в МРЕВ на автомобілі, на якому ви навчалися їздити. Це особливо важливо для новачків, які ще не звикли до нової машини.




  2. У нас є групи з різним графіком: ранкові, вечірні та вихідного дня. Ви можете вибрати зручний графік занять, який відповідає вашому розкладу.




  3. Ми дозволяємо розраховувати оплату за навчання частинами, що дає можливість ефективно розподілити витрати на навчання.




  4. В нашому автопарку представлені автомобілі різних марок з АКПП та МКПП, що дозволяє вам вибрати модель за своїми уподобаннями.




  5. Ми розташовані недалеко від двох станцій метро: "Святошино" та "Житомирська", що дозволяє легко дістатися до нас.




  6. Наша програма навчання включає не тільки розбір правил дорожнього руху та практику водіння, а й правила надання першої допомоги, поведінки при ДТП та основи контраварійного водіння.




  7. Наша програма навчання навчає водіїв не тільки їздити на автомобілі, але і керувати ним в складних умовах міста з багатосмуговим рухом, великою кількістю знаків та інших учасників руху.




  8. Кожному студентові вибирається індивідуальна практична частина навчання залежно від його рівня знань та обраної програми навчання.




Крім всього переліченого, ми також надаємо можливість проходження курсів підвищення кваліфікації для водіїв, які вже мають права на водіння. Це дозволяє їм покращити свої навички та знання, а також отримати нові знання щодо правил дорожнього руху та безпеки на дорозі.


У нас працюють тільки кваліфіковані та досвідчені викладачі, які мають великий досвід роботи з початківцями та досвідченими водіями. Вони зможуть підібрати оптимальний підхід до кожного студента, враховуючи його рівень знань та навичок.


Наша автошкола має всі необхідні дозволи та сертифікати для проведення навчання водінню, що гарантує високу якість навчання та безпеку для студентів.


Таким чином, якщо ви шукаєте якісну та надійну автошколу для навчання водінню, то наша школа є відмінним вибором. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, високу якість навчання, кваліфікованих викладачів та конкурентні ціни. Записуйтесь на навчання в нашій автошколі вже сьогодні та станьте водієм з високим рівнем вмінь та знань.





Поделись с друзьями:

Еще на эту тему:
Автошкола на Борщагівці Автошкола на Борщагівці
Автошкола онлайн Автошкола онлайн
Як обрати сервіс для планової діагностики автомобіля BMW Як обрати сервіс для планової діагностики автомобіля BMW
Автошкола на Солом'янці Константа-ГС Автошкола на Солом'янці Константа-ГС
Малогабаритні трактори Малогабаритні трактори

Комментарии (0):
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя: *
E-Mail:
Комментарий:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Вопрос:
Где в украинских авто расположен руль: справа или слева?
Ответ: *
Введите два слова, показанных на изображении: *
smotor.kiev.ua