» » » Інформаційний портал «Столичний регіон» - осередок вільнодумства та достовірної інформації
Реклама от Google
Лента новостей
Календарь публикаций
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
 
 
Популярные публикации
Бизиборды Образование - Бизиборды

Категория: Статьи » Досуг


Інформаційний портал «Столичний регіон» - осередок вільнодумства та достовірної інформації



Інформаційний портал «Столичний регіон» - осередок вільнодумства та достовірної інформації

Знаходячись у постійному інформаційному потоці потрібно чітко відмежовувати зайве та необхідне. Інтернет видання «Столичний регіон» максимально освітлює політичні, культурні та громадські події, що відбуваються в Києві та Київській області. Наші досвідчені редактори швидко реагують на мінливий світ, допомагаючи читачам розібратися в ньому.


Постійні рубрики


Найактуальніші новини регіону з’являються у нас одними з перших на теренах інтернету і охоплюють найвіддаленіші куточки. Сам портал зроблений максимально зрозуміло та інтуїтивно для людей будь-якого віку та професії, і поділений на наступні рубрики:


· «Влада і громада» – знакові політичні та громадські події Києва та області.


· «Люди» – цікаві інтерв’ю у вигляді розмови з найцікавішими представниками столичного регіону.


· «Господарство» – оголошення планових комунальних робіт, графіки відключень електроенергії та води, екологічні перевірки. Тут обговорюються найнагальніші житлові питання.


· «Здоров’я і спорт» – основні зміни та новації в медичній сфері та анонсування спортивних флешмобів, змагань міста та області.


· «Культура і освіта» – репортажі та фото звіти з найактуальніших культурних заходів та новини освітньої реформи в нашому регіоні.


Також варто сказати про опцію «Міста» – це виокремлені статті по кожному місту в Київській області, що значно заощаджує час читача.


Таким чином, мешканець чи відвідувач нашого міста чи передмістя зможе знайти та ознайомитися з основними новинами дня. Статті виглядають стисло, не містять непотрібних і неперевірених даних, представляють собою конкретну інформацію по темі.


Сайт запрошує читачів до діалогу, тому кожен може залишити свою думку або запитання нашій редакції. Також присутня можливість поділитися статтею в соціальних мережах. Зручний пошук по сайту дозволяє швидко знайти необхідну інформацію не гаючи часу на гортання сторінок.


Яка мета порталу «Столичний регіон»?


Основне призначення нашого порталу – це надавати актуальні новини раніше за інших, вирізнятись точністю та об’єктивністю, що надає людині можливість аналізувати не спотворену інформацію, а дивитися на подію під різним кутом і робити висновки самостійно. В цьому, на наш погляд, і є покликання журналістики. Заходьте на портал «Столичний регіон», дізнавайтеся головне і будьте завжди у центрі подій, адже той, хто володіє інформацією – володіє світом!


Джерело: Stolychno





Поделись с друзьями:

Еще на эту тему:
Що краще робити, якщо банк продав кредит колекторам? Що краще робити, якщо банк продав кредит колекторам?
Малогабаритні трактори Малогабаритні трактори
Законодавче поле і юридичні норми для ООО Законодавче поле і юридичні норми для ООО
Запчастини на Рено: як зробити покупку вигідною? Запчастини на Рено: як зробити покупку вигідною?
Залізничні квитки онлайн Залізничні квитки онлайн

Комментарии (0):
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя: *
E-Mail:
Комментарий:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Вопрос:
Как еще называют автомобильные шины?
Ответ: *
Введите два слова, показанных на изображении: *
smotor.kiev.ua