» » » Якщо ви хочете зробити правильний вибір на виборах, то ЧЕСНО - це громадський рух, який вам в цьому допоможе
Реклама от Google
Лента новостей
Календарь публикаций
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
 
 
Популярные публикации
Бизиборды Образование - Бизиборды

Категория: Статьи » Разное


Якщо ви хочете зробити правильний вибір на виборах, то ЧЕСНО - це громадський рух, який вам в цьому допоможе



Якщо ви хочете зробити правильний вибір на виборах, то ЧЕСНО - це громадський рух, який вам в цьому допоможе

Напередодні нових виборів кожна людина намагається заздалегідь дізнатися всю необхідну інформацію про всіх кандидатів, які обиратимуться і, звичайно ж, всьому народу хочеться вибрати хорошого, який зможе зайняти державний пост і нарешті налагодить все справи, зробити країну незалежною ні від кого і процвітаючою .


Як зрозуміти, що саме ця людина зможе виконати всі свої обіцянки, які він говорив людям під час агітації, адже багато хто вже не раз чули всілякі пропозицію, на обіцянки, але в результаті, коли людина зайняла якесь місце в партії, в парламенті і не виконує своїх обіцянок. Адже кожен, хто приходить на виборчу дільницю довго думає, перш ніж зробити вибір, хтось читає різну історію в інтернеті про кожного кандидата, щоб зробити правильний вибір.


ЧЕСНО - це громадський рух, який допоможе всім громадянам нашої країни розібратися з усіма кандидатами і передвиборчими компаніями. Ми ніяка не політична організація або партія ми певний рух, який дозволяє дізнатися про всі політични дії кандидата.


На нашому інформаційному порталі chesno.org ви зможете більш детально ознайомитися з усією інформацією про кожного кандидата, його кар'єрою, політичної діяльності, про те, як він живе, чи був помічений в якихось корупційних схемах і скандалах. Сайт дуже зручний, має оригінальний інтерфейс, де достатньо лише ввести ім'я та прізвище кандидата для того щоб на ньому з'явилася вся необхідна інформація.


У нас працюють волонтери та активісти, які дуже чесні з народом, а намагаються знайти тільки правдиву інформацію, щоб з'ясувати чи замішаний той чи інший кандидат у політичному скандалі, чи є проблеми з правопорушеннями. Ми намагаємося надавати тільки факти і нічого більше.


Ми збираємо тільки саму правдиву і необхідну інформацію про всіх кандидатів для того щоб наш народ міг зробити правильний вибір.


Адже дуже хочеться, щоб при владі були розумні люди, які не є якимись корупціонерами і шахраями. Адже найчастіше для того щоб набрати якомога більше голосів кандидат починає вдаватися до різних психологічних маніпуляцій і маркетингових ходів, на екранах телевізорів в інтернеті ви можете бачити всі можливі залучення людей, щоб голосували безпосереднього за певного кандидата.


Практично кожен з кандидатів має власні газети та журнали і постійно, таким чином, просуває себе. Тому переходите на наш сайт для того щоб більш детально дізнатися всю інформацію і зробити правильний вибір і того щоб наша країна розвивалася.


Джерело: Сhesno





Поделись с друзьями:

Еще на эту тему:
Інформаційний портал «Столичний регіон» - осередок вільнодумства та достові ... Інформаційний портал «Столичний регіон» - осередок вільнодумства та достові ...
Популярність електромобілів росте з кожним днем Популярність електромобілів росте з кожним днем
Що краще робити, якщо банк продав кредит колекторам? Що краще робити, якщо банк продав кредит колекторам?
Малогабаритні трактори Малогабаритні трактори
Запчастини на Рено: як зробити покупку вигідною? Запчастини на Рено: як зробити покупку вигідною?

Комментарии (0):
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя: *
E-Mail:
Комментарий:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Вопрос:
Где в украинских авто расположен руль: справа или слева?
Ответ: *
Введите два слова, показанных на изображении: *
smotor.kiev.ua