» » » Сезонна робота в Польщі
Реклама от Google
Лента новостей
Календарь публикаций
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
Популярные публикации

Категория: Статьи » Разное


Сезонна робота в Польщі



Сезонна робота в Польщі

Кожного року Польща активно розвивається в секторі сезонного збору врожаю. Фермерські угіддя, теплиці, виноградники в величезній кількості поставляють свої товари на Європейські ринки. І підприємства потребують значно більшу кількість робочих рук. Місцеве населення не хоче працювати в сільськогосподарській сфері, поляки прагнуть працювати на більш кваліфікованій та високооплачуваній роботі. Саме тому на протязі цілого року на ринку працевлаштування є вакансії, які дають можливість громадянам нашої країни швидко знайти достатньо непогану роботу. Сезонна робота в Польщі стає все більш популярною.

Згідно з природними умовами збір врожаю припадає на весну, літо та осінь. Саме в цей час практично повністю дозрівають овочі та фрукти, починаючи з самих ранніх, та закінчуючи пізніми сортами. Завдяки сезонності студенти мають змогу приїхати попрацювати влітку і заробити доволі непогані гроші. Головне, своєчасно і правильно оформити робочу візу, яка необхідна для працевлаштування на сезонну роботу.

Непроста робота і гідна заробітна плата

В більшості випадків робота розпочинається дуже рано та закінчується пізно ввечері. Збір урожаю проводиться не вважаючи на природні умови - і в зливу, і в спеку. Далеко не завжди роботодавці видають працівникам спеціальний одяг.

Часу на відпочинок дають мало, робота йде майже безперервно. На безкрайньому полі збирається полуниця або з високих дерев зриваються яблука. Тобто робітники весь час знаходяться в русі. Сама по собі така праця важка фізично, зате не викликає ніякого психологічного тиску.

Залежно від кількості зібраної продукції нараховується оплата. Платять певну суму за кожний кілограм, тому, чим вправніше робітник працює, тим більше він може заробити. Робота повністю легальна і оформитися на неї можна тільки при наявності робочої візи. Роботодавці часто забезпечують працівників безкоштовним житлом. Можливо умови там будуть не ідеальними, але місце проживання скоріш за все буде розташоване в кроковій доступності від місця роботи, завдяки чому можна зекономити свій час і гроші. Кожне окреме господарство надає свої умови харчування.





Поделись с друзьями:

Еще на эту тему:
Якщо ви хочете зробити правильний вибір на виборах, то ЧЕСНО - це громадськ ... Якщо ви хочете зробити правильний вибір на виборах, то ЧЕСНО - це громадськ ...
Що краще робити, якщо банк продав кредит колекторам? Що краще робити, якщо банк продав кредит колекторам?
Малогабаритні трактори Малогабаритні трактори
Газові форсунки. Від чого залежить функціональність і ефективність? Симптом ... Газові форсунки. Від чого залежить функціональність і ефективність? Симптом ...
Запчастини на Рено: як зробити покупку вигідною? Запчастини на Рено: як зробити покупку вигідною?

Комментарии (0):
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя: *
E-Mail:
Комментарий:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Вопрос:
Как еще называют автомобильные шины?
Ответ: *
Введите два слова, показанных на изображении: *
smotor.kiev.ua