» » » Що потрібно, щоб встановити світлодіодні лампочки в старі автомобілі?
Реклама от Google
Лента новостей
Календарь публикаций
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
Популярные публикации

Категория: Статьи » Перевозки


Що потрібно, щоб встановити світлодіодні лампочки в старі автомобілі?



Що потрібно, щоб встановити світлодіодні лампочки в старі автомобілі?

На протязі останніх декількох років особливою популярністю серед водіїв користуються світлодіодні пристрої. Це насправді доволі якісні та надійні продукти, які не втрачають своїх властивостей дуже довго. Саме тому автомобілістам не доводиться постійно міняти освітлювальні прилади в машині, що в свою чергу призводить до значної економії.


Переш за все хотілося б розібратися із основними перевагами діодного світла для автомобіля.




  1. По-перше, воно відрізняється доволі довгим терміном служби, який нерідко доходить до відмітки 50000 годин.




  2. По-друге, тут можна казати про низьке споживання енергії, що в свою чергу значно покращує роботу автомобільного генератора.




  3. По-третє, такі пристрої дозволяють створювати адаптивні фари.




  4. По-четверте, світло діоди випромінюють світло, яке по всім показникам прирівнюється до денного освітлення.




Як ми вже казали раніше, світлодіодні прилади відрізняються доволі тривалим терміном служби. Саме тому вони встановлюються в основному на автомобілях преміум сегменту. При цьому слід розуміти, що світлодіодні лампи та фари це різни прилади, які мають окремі характеристики. Наприклад, якщо казати про діодні фари, вони із самого початку оснащуються радіаторами охолодження. Саме тому їх вартість значно вища.


Світлодіодні продукти на відміну від ксенонової оптики розпалюються моментально без додаткових приладів. Тут лише на деяких старих автомобілях доводиться використовувати адаптери для Led ламп, які зможуть симулювати відповідну напругу.


Якщо більше детально казати про світлодіодні лампочки для автомобіля, вони частіше за все мають потужність 30вт, освітленість – 3600лк, а також експлуатаційний термін – 30000 годин. Такі пристрої значно дешевше світлодіодних фар. Саме тому їх може собі дозволити використовувати майже кожен водій.


Безумовно, при використанні свтолодіодних приладів в машині, значно покращується не тільки рівень підсвічування дороги, але й зовнішній вигляд усього транспортного засобу. Тому якщо ви прийняли рішення виповнити тюнінг автомобіля, тоді навіть не замислюючись купуйте діодні лампочки.


Важливо запам’ятати, що в автомобілях окрім основних оптичних приладів також повинні використовуватися додаткові фон арі. Одними із таких елементів вважаються ДХО. Вони повинні працювати в машині постійно, за рахунок чого транспортний засіб стає більш видимим для інших учасників руху, що дуже важливо при пересуванні в період і восени по весну.


Придбати світлодіодні лампи та адаптери для Led, можна на сайті спеціалізованого онлайн магазину по лояльній вартості. Також при виникненні додаткових питань можна звернутися за допомогою до кваліфікованих фахівців.





Поделись с друзьями:

Еще на эту тему:
Автошкола на Солом'янці Константа-ГС Автошкола на Солом'янці Константа-ГС
Как установить подлокотник в салоне автомобиля? Как установить подлокотник в салоне автомобиля?
Какие параметры важны при выборе моторного масла? Какие параметры важны при выборе моторного масла?
Малогабаритні трактори Малогабаритні трактори
Где используются лампочки с цоколем H3 Где используются лампочки с цоколем H3

Комментарии (0):
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя: *
E-Mail:
Комментарий:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Вопрос:
Кто больше слон или мышь?
Ответ: *
Введите два слова, показанных на изображении: *
smotor.kiev.ua