» » » Популярність електромобілів росте з кожним днем
Реклама от Google
Лента новостей
Календарь публикаций
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
Популярные публикации

Категория: В мире, Главное в мире


Популярність електромобілів росте з кожним днем



Популярність електромобілів росте з кожним днем Популярність електромобілів росте з кожним днем. Сьогодні вже немає сумнівів у тому, що саме за цим видом транспортних засобів є майбутнє. Незважаючи на те, що на даний момент автомобілі, оснащені електричними двигунами, коштують достатньо дорого і не можуть похизуватися суттєвим запасом ходу, перспективи їх розвитку важно переоцінити. З високою ймовірністю вже в найближчі роки ціна таких автомобілів поступово буде знижуватися, а їх технічні можливості, навпаки - збільшаться.

Вже сьогодні на ринку присутні досить цікаві моделі у співвідношенні ціни, якості і можливостей. Наприклад, уваги заслуговує розробка відомого французького автоконцерну Renault, яка отримала назву Zoe. Цей автомобіль 2018 року випуску коштує близько 25 000 евро, що в цілому відповідає середнім цінам на класичні машини с дизельними і бензиновими двигунами.

Основні характеристики і особливості
Renault Zoe оснащений акумулятором з ємністю 41 кВт/год. Цього достатньо для подорожі на 300 км без необхідності підзарядки. Що стосується потужності, електричний двигун автомобіля демонструє 88 кінських сил.

Для підзарядки батареї використовується спеціальний зарядний пристрій, який адаптований під трифазні і звичайні електромережі доступні в Україні. Якщо говорити про час зарядки, він може варіюватися в залежності від можливостей конкретної станції. Мінімальній показник - 1 година 40 хвилин, максимальний - 15 годин.

Безпека
В наш час питання безпеки транспорту має ключове значення. Представлений автомобіль у цьому плані відповідає всім високим вимогам Європи. Він має оцінку "5" за результатами краш-тестів Euro NCAP. Renault Zoe обладнаний чотирма подушками безпеки, а також інтелектуальною системою стабілізації, яка відповідає за відновлення контролю над автомобілем при втраті керування. Більш того, герой цього матеріалу оснащений новітніми активними технологіями безпеки, які вмикають гальма автоматично, коли є висока вірогідність зіткнення.

Якщо ви відносите себе до категорії прогресивних сучасних людей, які цінують технології і намагаються дбати про навколишній світ, Renault Zoe - це ідеальний спосіб вже сьогодні зробити крок у майбутнє. При реальній вартості цей автомобіль має більш ніж пристойні характеристики і можливості, а його зовнішній вигляд, як і інтер'єр, відповідають всім сучасним тенденціям автомобілебудування.



Поделись с друзьями:

Еще на эту тему:
Що краще робити, якщо банк продав кредит колекторам? Що краще робити, якщо банк продав кредит колекторам?
Малогабаритні трактори Малогабаритні трактори
Запчастини на Рено: як зробити покупку вигідною? Запчастини на Рено: як зробити покупку вигідною?
Залізничні квитки онлайн Залізничні квитки онлайн
В чому полягає якісне відновлення двигуна? В чому полягає якісне відновлення двигуна?

Комментарии (0):
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя: *
E-Mail:
Комментарий:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Вопрос:
Где в украинских авто расположен руль: справа или слева?
Ответ: *
Введите два слова, показанных на изображении: *
smotor.kiev.ua