» » » Майнове страхування Вусо
Реклама от Google
Лента новостей
Календарь публикаций
«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
Популярные публикации

Категория: В Украине, Интересное


Майнове страхування Вусо



Майнове страхування Вусо В сьогоднішньому житті до кінця ні в чому не можеш бути впевненим. Тому варто потурбуватися про свою безпеку та безпеку рідних, а також власного майна. Найкращий спосіб – це застрахуватися. Тоді у випадку надзвичайної ситуації є можливість отримати хоч якесь відшкодування, а не залишитися один на один зі своїми бідами.

У багатьох бажаючих застрахувати своє майно постає питання, яку компанію вибрати, де мене не обманять?

Краще звернутися до перевірених часом та досвідом страхових компаній. Однією з яких є страхова компанія «ВУСО», яка працює на теренах України з 2001 року. За цей час працівники компанії заслужили довіру у споживачів страхових послуг, за що компанія не раз нагороджувалася в різних Всеукраїнських номінаціях та конкурсах.

Наразі «ВУСО» входить в трійку лідерів страхових компаній України.

Серед страхових послуг, які надаються компанією можна знайти такі як: добровільне та обов’язкове, туристичне, медичне страхування, а також для бізнесу, страхування майна та інше.

Страхування майна являється чи не найбільш поширеним видом страхування, оскільки в останній час зростають ризики для майна – це і крадіжки, пожежі, природні катаклізми та явища.

Майнове страхування ВУСО включає всі ці випадки та гарантує оплату в разі ушкодження Вашого майна. Страховими агентами компанії розроблено цілу пакетну програму щодо майнового страхування Вусо – «Комфорт», за якою ви можете застрахувати свій житловий будинок або квартиру, а також меблі, побутову техніку, різного типу обладнання (торгівельне чи виробниче).

Також компанія Вусо надає чудову можливість страхування майна, яке передається під заставу для отримання банківського кредиту та орендованих приміщень.

СК «ВУСО» завжди прислухається до ваших побажань. В компанії діє гнучка система тарифів. Сума страхування розраховується від повної ринкової вартості об’єкту страхування, присутності франшизи та за іншими умовами договору.

Звернувшись онлайн приймальню компанії чи зателефонувавши за номером контактного телефону ви зможете отримати вичерпну інформацію щодо майнового страхування ВУСО.



Поделись с друзьями:

Еще на эту тему:
Acura – долгожданная модель на украинском рынке Acura – долгожданная модель на украинском рынке
Безопасность превыше всего! Безопасность превыше всего!
Укравтодор потратит миллиард гривен на создание паркингов Укравтодор потратит миллиард гривен на создание паркингов
Штрафовать за то, чего нет или сажать за то, что есть - вот в чем вопрос Штрафовать за то, чего нет или сажать за то, что есть - вот в чем вопрос
Что власть делает для общества -Урядовий Курьер Что власть делает для общества -Урядовий Курьер

Комментарии (0):
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Добавление комментария

Имя: *
E-Mail:
Комментарий:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Вопрос:
Как еще называют автомобильные шины?
Ответ: *
Введите два слова, показанных на изображении: *
smotor.kiev.ua